Trondheim: Nidaros Cathedral

Een grijze dag in Trondheim is de perfecte gelegenheid om een paar uur in de kathedraal door te brengen. En wow, wow, wow… bij binnenkomst valt onmiddellijk het fenomenale licht op. Hier zijn kosten noch moeite gespaard. De tijd vliegt voorbij en foto’s kiezen voor deze blogpost blijkt een kwestie van “kill your darlings”.

4 Comments on “Trondheim: Nidaros Cathedral

    • Open arms en schaduwspel zijn natuurlijk door Elke gemaakt. De grootse foto’s van de kerk en dat enorme orgel in context die de speler overweldigt van Joop (heel mooi). Blurriness is ook weer Elke. Waar ik niet uitkom is raam met wenteltrap – ook heel mooi. Van wie is die?

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: