Etappe 6: Trondheim – Namsos

220722 Een donkere, regenachtige, maar voorspoedige etappe. Om 13:00 op de plaats van bestemming (Wait, what? Inchecken na 17:00…). Zeeën van tijd voor lunch aan de waterkant en een tripje oceaan. Inclusief imponerend obstakel onderweg.

Lang leve de dashcam die onze eland-ontmoeting vastlegde. Wat een schitterend beest. Het filmpje doet ‘m geen recht. Groot, diep donkerbruin en hoog op de benen. Statig en sierlijk. Diep onder de indruk zijn we.

One Comment on “Etappe 6: Trondheim – Namsos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: